Tuesday, June 8, 2010

World Premier : Kazim's 1st Smile!

kau tersenyum
kuterpaku
jejari halusmu
menggenggam rambutku
sinaran matamu
menusuk di kalbu
tak mungkin kumelupakan
sebegini pengalaman
lalu hatiku berkata
segala untukmu

~ excerpt from innuendo's 'tidur sayang'.

video

kazim smiles.
you see it here, first.


11 comments:

Hani Che Lat said...

comelnya dia syigim! erm...the lyrics quite similar to one of CT's songs. ingatkan lagu dia tadi.

Syigim said...

hi hani! :) comel mcm maknye (ayat rasmi haha)

lagu tu pot innuendo yg tulis utk siti. masa tu ct blom kawen lagi so tuka2 sket lirik dia jadi 'kau ku sayang' instead of 'tidur sayang'.

lepas pot dpt baby, dia rakam the original version utk dodoi anak. tu yg lagu ni mcm lebih kurang.

in his myspace dia ade ckp kalo ct dah dpt baby sendiri, bole la nyanyi the ori version hihi.. :)

arin said...

cute, siap keluarkan lidah tuh.comey!

paij188 said...

ya allah! comelnye, i gigit kang! geram nengoknye, dengan pipi dah berisik tu.. ish!

Syigim said...

>> kak arin, tu la klua lidah skali bonus tu! ;)

>> hellowwww fairus, si falisha tu lagi geram tgk hahahaha..

tp alhamdulillah, i pun suka sgt tgk kazim dah bulat hihi ;)

ICA said...

Finally dapat jugak capture his smile...yeahoooo. He is sooo adorable...regardless masa jadi smiley Kazim or serious Kazim...:))

Diana said...

comelnya kazim!!!!!!!
aahhhh...lega at last dah boleh view syiqim nyer blog, dulu tiap kali buka jer hang, and i'm so happy on the 1st day berjaya baca blog syiqim, terus nampak kazim's 1st smile :D
muka kazim macam mak dier...hehehe

Syigim said...

>> yup ica. after breastfeed je kazim mmg tersengih memanjang hihi. this time br dpt amik video :)

>> hi diana...so sweet you said kazim looks like me! hihihi......ye ke susah nk bukak my blog? aiyooo..

nways, glad u could this time! :) welcome back then!

ziah said...

gorgeous...

liyana said...

mata dah sama ngan omera, senyum tu dah iras2 la...bila kita nk jumpa ni...ala, kenal2 dulu...

Syigim said...

>> ziah.....gorgeous like mak ;)

>> liyana si tukang jahit, bole la reunion kecik mcm ari tu. oh, xtau plak omera suka yg muda2 ye hahahahahaha..

check out these postings too!

Related Posts with Thumbnails