Wednesday, June 16, 2010

Tag : Mr. Happy

yay! tag lagi! comel sangat sebab saya memang suka smiley, suka kaler kuning, dan mr. khairul dan saya 2-2 ada t-shirt mr. messy dan little miss chatterbox! hihi.

kali ni dari tukang bakar roti paling popular di dubai - fida! terima kasih, fida! lenkali tag la guna apple pie ke, kuih cara manis ke. bole jugak makan haha.


adakah anda HAPPY sekarang?
tak. saya sakit perut sekarang.

tapi in general tu happy lah. hihi. saya masih ada abah yang alhamdulillah sihat. adik beradik yang tengah tunggu saya balik malaysia. suami yang akan surprise saya dengan membasuh pinggan mangkuk periuk malam-malam buta bila saya penat nak basuh, pagi-pagi tengok semua dah settle. 3 orang putera comel yang selalu buat saya gila tapi gelak pun gila-gila jugak. tinggal di negara yang selamat, serba mewah, serba cantik dan serba maju (walaupun serba hutang!)

kenapa anda happy?
la. kan dah cakap tadi tak happy pasal sakit perut. boleh berhenti tanya tak? adoi!

apa benda yang boleh membuatkan anda happy?
bila saya makan yang sedap-sedap. bila mr. khairul balik keja. bila khaleef dan kahfi buat aksi-aksi kelakar. bila chat dengan kakak dan adik-adik. bila saya blog. bila dapat tag. bila saya tak sakit perut!

pernah menerima tag?
pernah.

nyatakan warna yang anda sukai.
kuning. tapi saya tak suka pakai baju kaler kuning. tapi kalo dinding kuning, dapur kuning, lapik meja kuning - lawa gile lah!

beritahu 9 orang yang anda akan tag
fairus, fida dah tag u kan? hihi.
  1. kak arin
  2. aisha
  3. nadiah
  4. azma
  5. ica
  6. hidayah
  7. nadnye
  8. dbalkis
  9. kak lina

adakah anda happy dengan apa yang anda ada sekarang?
sekarang saya ada sikit sakit perut. jadi saya tak happy ok!!! kan saya dah cakap tadi. berapa kali nak tanya! (eh eh over pulak marahnye hihi)

okeh korang pulak buat tag ni okeh! thanks again, fida!

11 comments:

FiDa@aMiDa said...

sakit2 perut pon laju gak buat tugasan hehehhe..makan apa yg sampai sakit perut tu?? :)

The Juggling Queen said...

mmg bagus punye budak la! sakit perut pun bole jawab tag, kasi ilang sakit ye??

heiii!! finally get to blog hop, hopping! hehehe.. nnti i jawab tag u fida.

adzsha said...

hahahaha sakit perut still mode happy jugak

Syigim said...

>> fida, sakit perut xleh berdiri & jln2 buat keja umah. tp duduk diam2 blogging bole pulak! hahahahHAHHAHA..

ntah le. pagi2 tu makan cucur ikan bilis. biase je. khairul & budak2 pun makan xde pape pun.

Syigim said...

>> welcome back, fairus. really miss you around the blogosphere!

can't wait for ur entrys about ur flight with the girls & balik msia :)

>> adzlin, sakitnye perut tapi happynye hati hahaha. eh make sense ke? :P

Hidayah Ismawi said...

Alamak! Kena tag lagi.. yg hari tu pun masih hutang ...hehe.. mentang2 I ni lari tak laju..cepat jer you tag yer? ahaha..

InsyaAllah akan ditunaikan satu per satu.. sekarang terpaksa limit sikit blogging (1 new post per day)..up to now ada 7 pending (hehe..idea mencurah2 lah konon)..

hope you feel better soon..

btw..kalau free can u e-mail me at thehidayahstory@yahoo.com ada mende nak tanya tapi segan (sipu2 malu2 kucing2)..

Nadiah Sidek said...

tq syigim! nnt bila2 takde idea blh jwb tag..hihi..

Silent Scribbler said...

Wah best ni Syigim. Nak buat skrg. He he he he. I think it's the prefect post for you coz you are a cheerful person. :-)

Syigim said...

>> hidayah, u got SEVEN pending posts? how i envy u! everyday ade je 'food adventure'!

thanks, my tummy feelin better today! :)

Syigim said...

>> nadiah, i tau...u tgh bz update psl holiday tu ye... hihi

bila idea kering bole korek2 tag ni ye hihi

>> aisha, thats one of the best compliments ever. (however, u should see me with my boys when they're naughty!)

lina said...

Thanks syigim...i suke tag ni...nnt i buat...mmg tgh happy sgt2...dan i ambil tag ni ye..i tahu u suke...http://lina-klina.blogspot.com/2010/06/tag-from-dd.html

check out these postings too!

Related Posts with Thumbnails