Monday, May 31, 2010

We are Under Construction

we interrupt your daily dosage of syigim's weird piece of mind to bring you this breaking news :


HoW dO i SPeLL ThE WoRd
is
under construction

so pardon the haphazardly placed pictures and widgets on the sidebar. oh, also - i should tell you that this blog will suspend its postings for one month.

just kidding!

brought to you by syigim's youngest sister, azi.


17 comments:

lina said...

suspend jer hahaha..dh kena :) ngeh ngeh..

ICA said...

can't resist to blog hop here....

OK so what have you done to my friend syigim?? Do tell her she can't be under construction for too long. Her loyal readers will got nuts...!!

have a great wkend dear. :))

DDrfauziah said...

Aslmkm.
Sorry, Kak G barge in juga just to wish U & hubby:
"HAPPY ANNIVERSARY! MANY HAPPY RETURNS OF THE DAY & MAY ALLAH SWT BLESS BOTH OF YOU FOREVER."

Syigim said...

>> heheh lina...sekali skala kasi org saspen sket hihi

>> ica, hop in! dont look at me, ica. it's my youngest sis!!! (to azi, sila segerakan keja - peminat2 i bising tau haahhaahahahahha)

u too enjoy ur weeknd!

Syigim said...

kak G! thanks a lot for dropping by! barge in je bila2 suka hihi. & thanks for d wish :)

Nadiah Sidek said...

alahai bestnya dia ada adik tlg tukar layout. cantik! sape nak tlg tukarkan layout kite? nak tukar tapi malas. cmne tu? huhu..

Syigim said...

nadiah, nasib baik dia tgh xde keja ni...bole dia tukakan. dia mmg minat kobek2 benda camni. ;)

nadnye said...

syigim - cakap kat azi ,tolong buatkan sekali untuk saya..:P..
kiut

Syigim said...

nad, ni pun psl dia tgh free ni. kalo ade lagi 'casper ghost' kat tepi2 tu haha..

Nia said...

bila tengok takde signal punya logo mcm tu, teringat masa kecik2 dulu tunggu kartun petang2, psl masa belum ada rancangan, logo tu la yg keluar..hehe..

Syigim said...

amboi nia...blom mula siaran dah ready depan tv ye hihi..

CatlinaFly said...

salam syigim, sy amik artikel MBP syigim tempek kat blog sy (diterjemahkan hehehe)

Syigim said...

ye ke doc! hey, it's an honor okay? ;) nanti i check out

paij188 said...

amboi kemain lagi cek kak sorang ni. takpe tukar selera plakkan bagi berseri2 blog ni. untung u have a sister yg ade skill bab2 codex gitu. i kena kobek sendiri la gayenye... tapi suke la layout baru u syigim.

Syigim said...

yes fairus, if it's left up to me...samaaaa jela layout tu sampai bila2... hihi.. i just told my sis, you know what i like so taruh je la menda2 ape pun hihi ;)

DDrfauziah said...

Aslmkm.
Letak komen kat sini juger -futuristik gitu! Hehe.
Tp Kak G baca juger cerite kat bawah tu ...
Yummy chicken rice! ... If nak chicken tu juicy inside, Syigim cuba letakkannya dlm ramuan air yg menggelegak sekejap & angkat sebelum di marinate tu. Pastu gantung dulu b4 goreng.

Syigim said...

thanks, kak G for the tips. :) hmm...part nak gantung ayam tu yg xtau tu... hihii

check out these postings too!

Related Posts with Thumbnails