Monday, September 28, 2009

Lelaki Ini

i have a major crush on this guy. nuff said.


sigh. wish i could go...

7 comments:

Pp said...

...saya prefer encik Kerol!! Lagi ensem, lagi manish, lagi cuddly...hehehe.

Yuslinda said...

salam syigim,
kak linda nampak the banner kat maju junction,kl,eh boleh tahan mahalkan tiket dia,ceh kak linda lagi worse now i heart faizal tahir :)

w@Ni said...

Kalau ada sesapa nak beli tiket meja VIP (RM800 per person), boleh contact saya. TQ

Syigim said...

>> pakpayne, cuddly tu yg betul!!! :D

>> kak linda, tu la i was surprised myself! 800 bucks!! but that's the value of a true talented singer yg hensem gile pulak tu hihihi! hey, i like faizal tahir too! ;)

>> dilarang berniaga di sini puan w@ni. hoho.

Arin said...

apsal mahal ek?selain nyanyi2 ..mungkin kah mamat ini berlakon di atas pentas?atau bermain piano sambil menyanyi?yg mungkin jarang dilakukan di atas pentas?

Syigim said...

kak arin, mahal psl dia mmg best dan ensem la! hahaha no lah.. ni mesti psl dinner show ni. ade makan2 skali.. ;)

w@Ni said...

bukan dinner la manggis. lunch jer. mahal tahap michael jackson.

check out these postings too!

Related Posts with Thumbnails