Monday, July 26, 2010

Award : Bestest, Interesting & Blog Lawa Gile

so many awards! so little time!

this one is a really 'ancient' one, from my dear dubai friend fida. thanks fida - blog fida pun memang best!


anda mesti memuji pemberi award
fida ialah member dubai aku. orangnya peramah, humble dan senang berkawan dengan dia. yang paling best ialah dia pandai buat kek dan roti yang sedap-sedap, terutama sekali nasi tomato dia! memang terbaik!

bagaimana anda boleh digelar blogger yang best?
sebab aku memang best la ok! hihi.

* * *

been keeping this award for so long! thanks ummi hanie for this honor! continue to support MBP, and the contributors ya?


to receive this award, i have to state 7 facts about me :

  1. i am a 2nd child of 5 girls
  2. i was born and raised in ipoh
  3. i now reside in dubai, united arab emirates
  4. i am married to a penang boy
  5. i have 3 boys; khaleef, kahfi & kazim
  6. i am now holidaying in malaysia
  7. i am hungry

* * *

award ni baru pertama kali tengok. dari nadiah, umi kepada si comel safiyyah. uminye pun comel je. thanks nadiah!


Suke tak award ni?
bukan 'suka' je. tapi sangat suka. hihi.

Kamu rasa blog kamu lawa gila?
mestilah. kalo tak, takde la pilih layout ni kan? kan? kan?

Kamu selalu singgah di blog sape?
blog yang best-best - topik menarik serta penulisan jujur dan teratur yang tak banyak shortform yang aku tak paham.

Beri senarai blog yang lawa gila bagi kamu
bagi saya, blog adik-adik saya lawa gile. betul. tak caya gi tengok.

Tag kepada orang yang kamu rasa patut dapat award special ni
kasi balik kat nadiah lah! haha. pasal dia baru tuka layout!

5 comments:

Nadiah Sidek said...

hahaha..ada ke. org bg dia, dia bg balik :p

joven said...

beautiful blog..pls visit mine and be a follower.. thanks and God bless..

http://forlots.blogspot.com/

CikLilyPutih said...

hah lah syigim,dah cantiklah blogu skrg nie.. comel

Syigim said...

>> nadiah, ni kira mcm kalo nadiah kasi cekodok dlm tupperware, mesti la kita kasi tupperware tu balik n balas makanan hahahaha.. lebih kurang la :P

>> thanks joven :)

Syigim said...

>> thanks, ciklilyputih! comel ke blog kita? comel mcm orgnye la kan hihihihii...

check out these postings too!

Related Posts with Thumbnails