Wednesday, January 12, 2011

‘Sedetik Lebih’ With Anuar Zain

if i could have sedetik lebih (one extra moment) with anuar zain, i would ask him to sing for me, take pictures with my boys and sign all my CDs of him.

i LOVE anuar zain!

his new album, his fourth is only out in september, girls but his latest single is up - ‘sedetik lebih’, a melodramatic, soaring song that will make you want to put on that tuxedo and evening gown, and go ballroom dancing. philharmonic orchestra contributed to the song, which explains the classy sound.

it’s also the major theme song for KRU’s latest movie project, the awesome ‘hikayat merong mahawangsa’. now i have more reasons to watch the movie! click here to watch the movie trailer, and my review.

 

sedetik lebih is a simple song, with the usual jiwang lyrics, but i think ‘lelaki ini’ makes me cry faster, ‘jangan bersedih lagi’ is more meaningful, and ‘bila resah’ is forever a classic hit. enjoy the classy video clip, directed by yusry KRY, and the lyrics, by edry KRU.

 

Setiap nafas yang dihembus

Setiap degupan jantung

Aku selalu memikirkanmu

Dalam sedar dibuai angan

Dalam tidur dan khayalan

Aku selalu memikirkanmu

Ternyata ku perlukan cinta dari dirimu sayang

Barulah terasa ku bernyawa

Kasihku…ku amat mencintai kamu

Kerana kau beri erti hidup

Ku kan terus mencinta sedetik lebih selepas selamanya

Di kala penuh ketakutan dengan badai kehidupan

Ku bersyukur adanya kamu

Biarlah kehilangan semua yang dimiliki di dunia

Asal masih adanya kamu

 

on another note, mr. khairul bought me anuar zain’s previous album.

the story is kinda cute. we were in the car, it was raya if i’m not mistaken because anuar zain’s raya song is on air. i was singing aloud (as usual) to that song when mr. khairul suddenly said, “buat apa dengar lagu lama. nah dengar lagu baru,” and he suddenly took out anuar zain’s CD! surprise! ntah bila dia beli. *hug hug*

moral cerita : mr. khairul sila lah buat surprise lagi in september. hahaha.

11 comments:

ICA said...

bravo Mr K....buat kejutan mcm tu...what a brilliant way utk pikat hati bini...:))

Affieza said...

Bestnya dpt surprise benda yg mmg kita nak..hehe

CikLilyPutih said...

eh boifren i lah annur zain nie..

Silent Scribbler said...

Wah sweetnya Encik Khairul. I'm not so lucky, Sad once threatened to throw the CD outside the car window and tu masa masih lagi dating. He he he he he. But I digress, love Anuar Zain too, sampai skrg tak pernah bosan dengar lagu dia. :-)

Anonymous said...

Kak syigim, last saturday tina dgr kat radio..he said album baru ni kuar in January la..listen to another single yg dah kuar - Ku Berjanji Kerna Cinta. :)

transformed housewife said...

oooo tidak....kena beli jugak ni sbb knur pun minat giler2 dgn Anuar Zain.

Pala Maldini said...

my fav would be "Lelaki ini" & "Mungkin" (rasanya lah tajuknya..)

Syigim said...

>> ica, mr khairul is NOT good as surprises actually - so that was REALLY a surprising surprise! haha

>> affieza, bukan slalu surprise tu, so bila dpt, mmg best :)

Syigim said...

>> cik lily putih, eh eh camne ni. anuar zain pasang dua lah! i pun goipren dia! :P

>> aisha, i think khairul probably wish he had done what sad did! hihi. honestly, all those *rumors* about anuar zain's sexual orientation is probbly the reason why he's so 'supportive' of my infatuation! :P

Syigim said...

>> tina, ye ke in this month? dah dgr 'ku berjanji kerna cinta' - quite disappointing, rase mcm penah dgr lagu mcm tu...

>> kak nur! welcome to the club! anuar zain's mati keras fan!! :D

Syigim said...

pala maldini, 'mungkin' is really special to me too. lagu masa long distance relationship me & hubby ;)

check out these postings too!

Related Posts with Thumbnails