Friday, December 3, 2010

My Blog is 2 Years Old

today – 2 years, and more than 600 postings! (read about my 500th posting here.)

 

 

my youngest sister azot said it best with this short posting in her blog :

readers macam bertambah tiap-tiap hari, tapi komen 0 jugak.

ooo baca senyap-senyap ye? :P

agak-agak yang mana satu anda?

a) enemy yang nak tengok aku jatuh and bersorak untuk itu

b) rakan-rakan yang nak tahu perkembangan aku

c) family yang ambil berat

d) stalker

e) peminat-peminat ;)

terima kasih kerana terus membaca.

 

so are you :

  1. naah. i don’t believe in enemies. maybe because i just don’t care.
  2. concerned friends
  3. family members who care
  4. stalkers
  5. fans (hihi *blink blink*)
  6. or mr. khairul’s ex-girlfriends haha

thanks for reading. really, thank you.

17 comments:

Nadiah Sidek said...

happy 2nd birthday blog! takde kek ke? hehe..

arin said...

nombo 4?
nak jadi stalkers anak puan syigim & encik khairul..
hahahaha..

strawberi said...

happy birthday..i enjoy baca ur blog :)

Pala Maldini said...

wow! harap2 aku pun boleh last that long..

You should 'publish' a book by now.. hehehehe

Congrats!

adzsha said...

hehehe laughing while reading no 6..

happy birthday blog!

eis said...

happy 2nd birthday to ur blog. tergelak baca no.6 hehehe..

Affieza said...

Happy Birthday 4 ur blog...

Yuslinda said...

Happy 2nd Birthday...

Kak linda hard core fan yang mmg jarang nak comment..pemalulah katakan.. :P

Liz Rohaizat said...

Happy birthday blog!

Syigim said...

>> nadiah, blog tgh diet. xde kek! :P

>> ye puan arin, sama2 kita stalk masing2! :P

>> strawberi, thanks :)

Syigim said...

>> pala maldini, sure your blog can last - penulisan menarik dgn gaya bahasa yg bersahaja tp teratur. cewah kasi review pulak! :P

>> lein & eis - thanks! yg no 6 tu mcm le nk mengaku kan kan hihi

Syigim said...

>> affieza & liz - thanks! :)

>> kak linda, tu psl la komen kak linda sgt precious!!! :D thanks!

AlohaMolly said...

Hi syigim, happy 2nd anniversary! I consider myself 2 & 3, both a Fren & family member in momblogging world ;)
Keep up d good work!

Cheers!

Anonymous said...

salam.....i saje jerk bukak blog ni sebab nak tinjau perkembangan kt dubai....ade citer bes x pasa dubai....so i baca semua yg blog ade relate ngn UAE...ngeh ngeh..not ex gf ur hb...hak hak...gurau jerk...terpanggil laks nak bg komen sbb u post mcm nih...saje nak say HI HI sis....god bless you...

Syigim said...

>> hi molly! :) thanks for dropping by :) yes, we're all friends in this huge mombloggers planet, huh? ;)

>> anon, thanks say hi :) u stay dubai ke, or nk cuti2 dubai?

slalu2la jenguk :)

Fara said...

owh terlambat sikit wish.. happy 2nd birthday syigim's blog ;D nnt buat lah jamuan makan2 kat blog yea hehehe..

Syigim said...

hi fara. thanks! dah buat dah makan2 kat blog ni, ala u terlepas kot. hihi. xdpat memo ye? ;)

check out these postings too!

Related Posts with Thumbnails