Sunday, September 18, 2011

Aksi Blogger Malaysia : Korang Yang Mana Satu?

mr. khairul forwardkan email klaka ni pagi tadi. lawak gile. terkena pun ade jugak. tapi still lawak. asalnye komik comel tapi lawak gile ni dari ‘blog aku bukan blog bapak kau’.

korang yang mana ye? jom gelak-gelak kejap.

 

Blogger Sangap Tarafik

Blogger Updet Semua Benda

Blogger Tak Cukup Makan

Blogger Full Time Emo

Blogger Segalanya Nuffnang

Blogger Segalanya Freemason

 

rupanya aku ‘blogger tak cukup makan’. uhuk uhuk. haha.

9 comments:

Nadiah Sidek said...

hihi..kelakar tapi rasanya 1 pun tak kena dengan kite. eh, ke diri sendiri yang tak perasan :p

amirah said...

hahaha...taktau la saya kategori mana..

Liz Rohaizat said...

haha.. saya pun blogger tak cukup makan kot.

dhr said...

Salam Sygim. Saya terjumpa your blog masa google 'phulwani, Dubai'. Saya tinggal di Sudan dan kami suka sangat dengan Dubai. Saya link entry phulwani awak di blog saya. Harap awak tak kisah. Salam kenal.

Silent Scribbler said...

This is funny. I don't fit into any category, but I know plenty of people who fit into each and everyone! He he he he.

eis said...

hehehe kelakar. sy tak masuk kategori mana2 kot..sbb jarang update ;)

Syigim said...

>> nadiah, blogger 'updet separuh benda' kot :P

>> amirah, bole je masuk semua kategori tu tp jgn over je kan. xsalah ;)

Syigim said...

>> liz, yay! sama *high five*

>> dhr, salam dari dubai. wowwww tinggal di sudan? camne life di sana ye? alhamdulillah dubai mmg best! esp bab makan :D salam kenal, thanks bubuh link. boleh je

Syigim said...

>> aisha, funny kan, esp there are ppl who don't realize tht they're over-doing those things, for the wrong reasons.....

missing your postings. know ur bz, but blog slalu2 ok! satu paragraph pun ok!

>> eis, so u ni 'blogger jarang updet' la tu. sennag citer hihi

check out these postings too!

Related Posts with Thumbnails