Tuesday, June 14, 2011

My Little Graduate

future corporate leader? linguist? engineer? scientist? doctor? ustaz? banker? system analyst? film maker? chef? dentist? prime minister perhaps?

congratulations my son, on your graduation to year ONE. *clap clap, pompoms in the air*

 

k0.1

k0.2

k5

 

*takkan dapat ni je?

8 comments:

Sitisifir10 said...

Fuh... mcm grad endebesiti :P

transformed housewife said...

cute je caption last tu, "dpt ni je?" hehe

Nadiah Sidek said...

congrats khaleef! muka khaleef yg last tu sedih je :D

lina said...

tahniah khaleef - semoga terus berjaya di dunia dan di akhirat.

Syigim said...

>> sitisifir, tu lah siap dengan mortar board & jubah!

>> kak nur, sbb muka tu monyok sgt dlm shot tu hhiihihi

Syigim said...

>> nadiah, dpt pulak capture muka dia mcm tu sambil belek2 'sijil' dia hihi

>> kak lina, thanks. amiiiin!

Mama Safiyyah said...

hawat muka boring je khaleef????

Syigim said...

hahahaha yeen, yg last shot tu yg priceless!!! ;)

check out these postings too!

Related Posts with Thumbnails